13 Μαρτίου 2007

Μεγάλο POST μέρος ΄Β

Τα περισσότερα δαιμόνια έχουν σάρκα και οστά και βρίσκονται στην καθημερινότητά και στο μυαλό μας. Το αντίδοτο είναι το θάρρος και η αυτοπεποίθηση.

Οι επιθέσεις ορισμένες φορές ήταν τόσο δυνατές, που χρειαζόνταν να την κρατούν τρεις άντρες, ακόμη και να την αλυσοδένουν. Στο διάστημα αυτό, η κοπέλα συνήλθε κάπως, συνέχισε να πηγαίνει σχολείο και έδωσε εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο, ενώ πήγαινε συχνά, στην εκκλησία. Οι επιθέσεις όμως δεν σταμάτησαν. Όταν λοιπόν την έπιαναν, γινόταν χειρότερα απο πριν. Άρχισε λοιπόν πάλι να τρώει τα γόνατά της, τα οποία ήταν γεμάτα πληγές. Πάνω απο 40 κασέτες ηχογραφήθηκαν, κατά τη διάρκεια των εξορκισμών της, κρατώντας λεπτομέρειες!

Η τελευταία μέρα του εξορκισμού

Ήταν στις 30/06/1976. Ήδη ήταν εξουθενωμένη απο μια πνευμονία που την είχε ταλαιπωρήσει, με υψηλό πυρετό και αρκετά τραύματα σε όλο της το σώμα. Χωρίς πλέον δυνάμεις, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή την 1η Ιουλίου του 1976. Η μητέρα της ηχογράφησε τον θάνατό της.
Σίγουρα, η ιστορία αυτού του κοριτσιού προκαλεί αίσθηση, αλλά και πολλά ερωτήματα. Θεώρησα λοιπόν αναγκαίο να ρίξω μια ματιά στον αστρολογικό της χάρτη, εφόσον αυτός ο τρόπος είναι βοηθητικός στο να αποκαλύψει κάποια στοιχείαγύρω απο τις πιθανές τάσεις οποιουδήποτε ανθρώπου.
Αναφερόμαστε σε ένα παιδίευαίσθητο, με χαμηλούς τόνους, που το πρώτο πράγμα που βίωσε ήταν η απόλυτη αυστηρότητα. Ο πατέρας, με βάση το ωροσκόπιό της, ήταν ένας τύπος που θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσον για να επιβάλει τις απόψεις του, ίσως και κάποιες ακραίες μορφές βίας.

Οι επαφές με τα αδέλφια της

Ήταν μέτριες οι επαφές της κοπέλας με τα αδέλφια της, εώς και ανύπαρκτες. Συνεπώς δεν είχε κάποιον να μοιραστεί τις ανασφάλειες, τις ανησυχίες, ακόμη και τις φοβίες της. Κατά συνέπεια, μια οποιαδήποτε εμμονή ή παρερμηνία μερικών συμβάντων, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν μια τέτοια τάση μέσα στο μυαλό, που βασανιζόταν απο πολλά ερωτήματα και δεν ήταν δυνατόν να πάρει μια απάντηση. Το έδαφος λοιπόν ήταν γόνιμο για τέτοιου είδους καταστάσεις, όπως συμβαίνει συνήθως με τους ανθρώπους που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, ανασφάλεια και μεγάλες φοβίες πως κάτι κακό θα τους συμβεί. Σίγουρα δεν είναι η αρμοδιότητά μου να ακυρώσω ή να αποδεχτώ τον δαιμονισμό. Όμως, καλό θα είναι να ψάχνουμε όλες τις πιθανές αιτίες!

*πηγή: περιοδικό "30 μέρες ΑΣΤΡΑ" Φεβρουάριος και Μάρτιος 2007

(Μην ακούσω σχόλια τύπου, "ωχ διaβάζεις τέτοια περιοδικα, καλά άστο" τυχαία έπεσε στα χέρια μου στο Μετρό, ότι βρίσκω το διαβάζω και αν βρω κάτι καλό ή "κάπως" το ανεβάζω να το μοιραστούμε)

*βρήκα και links εδώ και εδώ μέχρι κι εδώ

2 σχόλια:

Jason είπε...

Χμ ενδιαφέρον και το τέλος, δεν ήταν το απολύτως αναμενόμενο.
Ωραίο θέμα fibi, ανέβασε κι άλλα τέτοια αν έχεις το χρόνο και την όρεξη.

Charty είπε...

Εγώ απορώ που βρήκες το κουράγιο να το γράψεις όλο αυτό!Ενδιαφέρον πάντως αν και λίγο σκιαχτικό!