31 Οκτωβρίου 2008

Το χόμπυ επάγγελμα γίνεται?


Έχω πλέον αρχίσει να το βλέπω πλέον σοβαρά, οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα πάνε απο το κακό στο χειρότερο, μέρα με τη μέρα κλείνουν όλο και περισσότερες εταιρείες.

Λέω λοιπόν να κατασκευάσω ένα νέο είδος απασχόλησης, θα την ονομάσω χομπο-απασχόληση που στην ουσία οι λάτρεις των δημιουργών παζλ θα κάνουν την ευχάριστη ασχολία τους επάγγελμα!

Ένας μεγάλος χώρος, πολλά φώτα καβαλέτα και έτοιμη η έδρα! Μέχρι και την διαφήμιση έχω σκεφτεί, το πως θα φτιάξω μόνη μου το site και διάφορα άλλα. Αλλά το θέμα είναι στη φάση μιας γενικής ύφεσης είναι ώρα για νέα ανοίγματα? Δηλαδή για να είμαι και νομικά κατοχυρωμένη πρέπει να εγγραφώ και στο Εμπορικό Επιμελητήριο? και συν της άλλης να πληρώνω και ΤΕΒΕ?

Και πες οτι τα περνάω αυτά τα σκαλοπάτια, μελισσούλες για να μου βγάλουν την παραγωγή θα βρώ?

Πείτε γνώμες plz, τι πιστεύετε?

4 σχόλια:

xaroylita είπε...

Ναιιιιι! Ωραία ιδέα... Τέλεια μπορώ να πώ. Παζλ online. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Λές να συνεργαστούμε. Σκέψου το..Η αγαπημένη μου ασχολία. Παζλ.. Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

πρωτοποριακό!! αν δεν τολμησεις δε θα μαθεις. ναι, έχουμε αναγκη απο καινοτόμες κινήσεις!!αν κάνεις την κίνηση σφύρα!! ξέρω κ γω "παζλάκηδες"!!!

Ελευθερία Αραβανή είπε...

γίνεται, γίνεται...και μακάριος όποιος το κάνει..και το κάνουν πολύ άνθρωποι...τα φιλιά μου

Theogr ο κηπουρός είπε...

Έχω και γω μια τρέλα με τα πάζλ. Μάλιστα θα προσφέρω ένα στο bazaar που κάνει το ξεμπλοκάρισμα. Άμα το οργανώσεις εδώ είμαστε. Καλό βραδύ και καλώς σε βρήκα.