23 Οκτωβρίου 2006

ΜuGs


Σήμερα θα σας μιλήσω σχετικά με τις κούπες (mug) που μου αρέσει ιδιαίτερα κάθε μέρα να πίνω καφέ και σε διαφορετική κούπα, κάτι σαν να αλλάζω παραστάσεις. Απο κάθε μέρος που πάω παίρνω και μια κούπα σουβενίρ, αυτό γίνεται και σε οποιοδήποτε μαγαζί πηγαίνω, όταν δω κάτι καλό το παίρνω. Όπως καταλαβαίνεται όμως αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα που αρχίζει και σοβαρεύει, 3 ράφια κούπες! Αλλά μου αρέσουν τι να κάνω?


Πιο πολύ φάση έχουν οι ανάγλυφες κούπες σαν την διπλανή. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι μονόχρωμες κοινές κούπες, οι κλασικούρες και τα λευκά κούτσικα φλυτζανάκια του καφέ. Λοιπόν ας αφήσω την πάρλα και να σας προτείνω να αράξετε και να πιείτε το καφεδάκι σας στην κούπα που σας αρέσει... στην υγειά σας λοιπόν.

Πσστ και μην μου πει κανείς οτι δεν έυχονται με καφέ.. θα του φάω το αυτί :Ρ

4 σχόλια:

Attalanti είπε...

Συμφωνώ κι επαυξάνω! Μικρές αλλαγές σε μεγάλα πράγματα της καθημερινότητας αλλάζουν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας... (τι τέλειες αυτές οι κούπες της εικόνας! Wow!) Καλή μας εβδομάδα!

eparxiakosaloni είπε...

φοβερες οι κουπες

μετα που διαβασα το ποστ σου , σκεφτηκα οτι καθε πρωι , πινω τον καφε μου σε χαρτινο κυπελακι ( σιγα μην μου δωσουν κουπα για το δρομο απο κει που παιρνω καφε )

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα!!!
πολύ χαριτωμένο κειμενάκι, πολύ όμορφες και οι κούπες!
εγώ δεν πίνω καφέ όμως, θα πίνω το χέμο μου εκεί!
σμακ!

Marina είπε...

Και στις κούπες λέμε ναι!.
Και μένα μου αρέσουν. Απο το cow parade πήρες κούπα?