19 Δεκεμβρίου 2006

Πονοκεφαλότσαντες!

Καλά το καταλάβατε σήμερα έχει μάθημα κράτησης και συντήρησης τσαντών...

Τον θυμάστε τον SportBilly? Εκείνο το παιδικό που ήταν ο τυπάκος και μπορούσε να βγάλει ότι ήθελε από τη μαγική του τσάντα. Και ποιός δεν θα ήθελε να είχε στην τσάντα του ότι θέλει χωρίς να φαίνεται ο όγκος της τσάντας και να μην νιώθει το βάρος της κιόλας, όμως κάτι τέτοιο γίνεται μόνο στη φαντασία μας και δυστυχώς όχι στην πραγματικότητα...
Μετά λοιπόν από τα επικίνδυνα strings ήρθε η ώρα να σας δασκαλέψω για τις παρακινδυνευμένες τσαντούλες. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου δηλώνω φαν της τσάντας, έχω μια λόξα με τις μεγάλες τσάντες αλλά επιδιώκω να το κόψω λόγω ανάγνωσης ενός άρθρου της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" του προηγούμενου Σαββατοκύριακου καθώς και στην εφημερίδα "Νew York Times".
Πρόκειται για επιδημία, αποδεδειγμένως την περίοδο αυτή έχουμε πιο πολύ δουλειά από ποτέ έτσι λοιπόν βρήκαν αφορμή οι σχεδιαστές και η τελευταία τάση της μόδας επιβάλλει τσάντες υπερμεγέθεις, που χωράνε τα πάντα! Από εκεί λοιπόν ξεκινούν λογιών λογιών προβλήματα υγείας, πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν αρχίσει να επισκέπτονται ειδικούς μασέρ και φυσικοθεραπευτές για να αντιμετωπίσουν από προβλήματα στους ώμους και στην πλάτη μέχρι και πονοκεφάλους!!!
Μεταξύ άλλων οι ειδικοί συνιστούν να αδειάζουν οι γυναίκες την τσάντα τους μια φορά την εβδομάδα ώστε να ξεφορτώνονται τα άχρηστα πράγματα, να αξιοποιούνται οι τσέπες και οι θήκες της τσάντας έτσι ώστε να κατανέμεται σωστά το βάρος. Να μην κουβαλάνε την τσάντα στον ίδιο ώμο κάθε φορά και να κρατούν συνειδητά τους ώμους τετραγωνισμένους.
Η Αμερικανική ένωση φυσικοθεραπευτών συνιστά το βάρος της τσάντας να μην ξεπερνά το 10% του σωματικού βάρους του ατόμου...

Συμπέρασμα: Δεν πάω λαϊκή αύριο γιατί θα με πιάσει πονοκέφαλος :Ρ

13 σχόλια:

Shades είπε...

Κι εγώ λέω καλο μου Fibi αύριο στη λαϊκή να μη πάρω μαζί μου τσάντα.. θα με πάρουν με τις ντομάτες οι μανάβηδες..
Καλο βράδυ.

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Αα! Θυμήθηκα ένα παλιότερο ποστ της Αλκυόνης που μας έβαζε να πούμε τι έχουμε μέσα στη τσάντα μας!


:)

Ανώνυμος είπε...

sport billy είσαι ήρωας από άλλο πλανήτη...
Αχ ναι και τι δε θα έδινα να έχω αυτό το τσαντάκι του.

Αλλά προς το παρών μένω με τις μετρίου μεγέθους τσάντες μου ώστε να μη χρειάζομαι μασαζάκια γι' αυτόν τον λόγο. :))

liodara είπε...

Εγώ έχω πάντα μεγάλες τσάντες ώστε να χωράνε κ΄λά όλα μου τα πράγματα μια και λείπω πάρα πολλές ώρες απ το σπίτι....και αυτό που λες για τους ώμους ισχυει...εμένα πονάνε λόγω τσάντας....!

Eleni63 είπε...

Φιλιά και ευχές καλή μου

eparxiakosaloni είπε...

εγω σαν αντρας κολλησα στον ΣπορτΜπιλι

απιστευτο που το θυμηθηκες ?

το βλεπα μικρος

τσαντα δεν παιρνω , ποιος θελει να κουβαλαει 9 κιλα? ( το 10% του βαρους του )

MaYaMaYa είπε...

εγώ μόνο στα ταξίδια φορτώνομαι και αυτό απο ανασφάλεια, όλες τις υπόλοιπες ώρες καταφέρνω να παίρνω όσο το δυαντόν λιγότερα πράγματα μαζι...πχ, ίσως να'μαι απο τις λίγες γυναίκες που αρκεί το lipgloss για να με βγάλει απο τη δύσκολη θέση, το πορτοφόλι, τα κινητά, χαρτομάντηλα, στυλό, μινι μπλοκάκι, γυαλιά ηλίου..ήδη μου φαίνονται πολλά γιατι με τα βιβλια και φυλλάδια στο χέρι τρέχω και θελω να μην με βαραίνει ΚΑΙ η τσάντα τυπου sport Billy!

Menios είπε...

Εσύ γράφεις τσάντα.. εγώ κατάλαβα τσάμπα και μπήκα..
Καλημέρες πολλές και χαρούμενες.

GhostHunter είπε...

Είναι απίστευτο όντως το τι μπορείς να βρεις σε μιά γυναικεία τσάντα...

*...Nantia...* είπε...

Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάποιες κουβαλούσαν σαν τις χελώνες όλο τους το σπίτι στις τσάντες τους..Μια κοπελιά είχε στην τσάντα της ΤΑ ΠΑΝΤΑ,μέχρι και διαβατήριο..Ε τι στο καλό ,φοβόταν μην την εξορίσουν ξαφνικά στην Ζιμπάμπουε???

Trilian είπε...

ωχ πρέπει να σας αφήσω για να αδειάσω την τσάντα μου... σαν κάτι να ψοφησε εκει μέσα...

YO!Reeka's είπε...

ωραίο template! είχα καιρό να έρθω :)

αθεόφοβος είπε...

Για την λαϊκή υπάρχουν και καροτσάκια!