20 Μαρτίου 2007

Παρεξηγημένα... αλλά χρήσιμα :)

Ένας παράνομος δεσμός, είναι τα μόνα δέντρα που έχουν γίνει μισητά απο κάθε ζευγαράκι και απ'την άλλη λατρευτές για μικρά παιδιά :)

Ένα σατανικό σεμεδάκι... έχετε βαρεθεί τα κοιμά σεμεδάκια που είναι πλεγμένα απο τα χέρια της γιαγιάς, έχετε καταχωνιάσει τουλάχιστον 2 κούτες στο πατάρι για να τις μεταβιβάσετε (ξέροντας οτι δεν πρόκειται να δουν το φως της ημέρας) στην επόμενη γενιά? Μεταποιήστε τα, βάψτε τα με μπογιά ειδική και προσθέστε τους μπιχλιμπίδια :)

Βαρεθήκατε να πλένετε κάθε τρεις και λίγο τα ρούχα των παιδιών σας απο λεκέδες παγωτών? Κανένα πρόβλημα, σας βρήκα και εδώ τη λύση... Τι άλλο θα κάνω πια για σας? Σας γλυτώνω και απο κόπο αλλά και απο χρήμα :)


Πονάνε τα ποδαράκια σας απο τα ανυπόμονα μικρούλια που θέλουν να καθήσουν πάνω στα πόδια σας για κάποιο λαχταριστό παραμύθι απο τα χείλια σας, κανένας κόπος, μια οικογενειακή καρέκλα θα κλέψει την παράσταση.... Συνιστώμενη και στον "εικονικό" Αγιο Βασίλη!
Μην κολάτε με τα τρελλά που σας λέω γιατί θα σας κάνω usb-ενεσούλα για να μάθετε να χαμογελάτε πάντα, όχι έτσι :) αλλά έστι :D
Σας φιλώ

10 σχόλια:

liodara είπε...

Α πολύ ωραία όλα..αλλά εγώ θέλω την ενεσούλααααααααααααααα!

allitnil είπε...

Καλά ενεσούλα και καρέκλα, καταπληκτικά!

zoufitsa είπε...

Ενεσουλα ολα τα λεφτα!!

Jason είπε...

Χαχα είσαι καταπληκτική με αυτά που βρίσκεις ρε fibi.

elda είπε...

Το σχέδιο από το σεμεδάκι το έχω δώσει ήδη στην μαμά μου και ελπίζω σε λίγες μέρες να είναι ετοιμο!!!
Δεχόμεθα παραγγελίες για την προίκα σας!!!

αθεόφοβος είπε...

Αντί να χαλάς τις σακούλες από τις σκούπες μπορείς να φορέσεις στο παιδί ένα κολάρο σαν και αυτά που φοράνε στους σκύλους για να μην γλύφονται στις θεραπέιες!

eparxiakosaloni είπε...

καλη μου καποια απ αυτα θα μου φανουν χρησιμα στο μελλον

melomenos είπε...

πολύ καλά όλα αλλά η νεκροκεφαλές στο σεμεδάκι!!! :)
καλησπέρα σου

Alkyoni είπε...

:)
εγώ θέλω το ποντίκι μήλοοοοοοο
φιλιά :)

iF.. igeneia είπε...

χαχαχαχ.. Καλό.