20 Μαΐου 2007

ΒΖzz


Όσο σκέφτομαι οτι έρχεται καλοκαιράκι, ένας ήχος έρχεται στα αυτιά μου βζζζ. Είμαι γλυκοαίματη βρέπετε, τρόπος του λέγειν δηλαδή (δοκιμασμένο - δεν είναι γλυκό) Θυμάμαι απο μικρή απο όλη την οικογένεια όλα τα κουνούπια εμένα θα τσίμπαγαν. Μια νύχτα αποφάσισα να κοιμηθώ έξω, το μόνο που εξείχε απο τα σκεπάσματα ήταν το κεφάλι μου, το επόμενο πρωί η μάνα μου με έτρεχε στο γιατρό για το αν είχα ανεμοβλογιά, 30 τσιμπήματα είχα μετρήσει!!! Είχα φτάσει σε σημείο να κουκουλώνομαι και να σκάω κυριολεκτικά για να μη με τσιμπήσουν. Τα αντικουνουπικά δεν μου έφεραν ποτέ τη λύση, απο φιδάκια ταμπλέτες και υγρό, τη λοσιόν δεν την αντέχω με τίποτα...
Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχουν μειωθεί λόγω της ρύπανσης νομίζω, τα συναντάμε στην εξοχή, αλλά υπάρχουν. Είναι γεγονός οτι αν δεν ξυστείς δεν θα φανεί το τσίμπημα, αλλά δεν κρατιέμαι και το ξεχνώ.



Αν δείτε καμιά μέρα στο δρόμο αυτό το κοριτσάκι να ξέρετε πως υπάρχει η πιθανότητα να είμαι εγώ...

Τι άλλο να κάνω πιά?

6 σχόλια:

GhostHunter είπε...

Και μένα το ίδιο...
Έτσι βέβαια την γλυτώνουν αυτοί που είναι δίπλα μου...

Τι βλέπουν σε μας και έρχονται βρε fibi μου?

tzo είπε...

Αχ! εγώ δεν ήμανε μέχρι πέρσι! Λέω ήμανε γιατί έχω καταλάβει πως αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη! Οπότε ανοίγω πόρτες παράθυρα και το μόνο που φοβάμαι είναι κλέφτες και κατσαρίδες!!!

ONOMATODOSIA είπε...

και το προσωπο;
εμενα χερια,ποδια.

για το προηγουμενο ποστ:που βαδιζουμε!!!χαχα!

Ανώνυμος είπε...

Πω πω πίκρα :(

Γεωργία είπε...

Πω πω, τι είπες τώρα το άτομο!! Τι φρίκη είναι αυτή με τα κουνούπια!! Κι εγώ με 50 βαθμούς κουκουλωμένη κοιμάμαι!! Βέβαια η ταμπλέτα κάτι κάνει αλλά μην τρελλαθούμε κι όλας ότι γλιτώνουμε...

Δυστυχώς ρε γμτ δεν έχω λύση ούτε εγώ :( Εκτός αν πασαλειβόμαστε με ξύδι (δεν πλησιάζει κουνούπι στα δυο μέτρα) αλλά τότε δνε πλησιάζει ούτε άνθρωπος...damn it!

Unknown είπε...

της ίδιας συνωμοταξίας είμαι και γω, αλλά έχω βρει τη λύση στο πρόβλημα έχω έναν φίλο τον Μ που όταν βγάζει τις κάλτσες του κανένα κουνούπι δεν αντέχει τέτοια δυνατή συγκίνηση ούτε τα μεταλλαγμένα ;)