17 Ιουνίου 2007

Καλημέρες!!!

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος στο χώρο του μπλόγκινγκ και με το πάσο μου βρέθηκα με 2000 κάτι άτομα να με έχουν διαβάσει. Ομολογώ οτι πολλές ήταν οι φορές που είπα είμαι βαρετή, δεν έχουν και πολύ σημασία αυτά που ανεβάζω, τα λέω απλά για να τα λέω.

Ο κουμπάρος μου μια μέρα με ρώτησε ποιό είναι το θέμα που διαπραγματεύεται το μπλογκ, και δεν έβρισκα τότε μια απάντηση να του δώσω. Τώρα όμως ξέρω. Το βασικό θέμα μου είναι η ψυχαγωγία είμαι ένα fun blog. Μου αρέσει να ψάχνω και να σας παρουσιάζω τρελά πράγματα και ευχαριστιέμαι απίστευτα όταν με ενθαρύνετε με τα σχόλιά σας. Βρήκα ένα χόμπι εδώ και μου αρέσει, μαθαίνω καινούργια πράγματα και παράλληλα το διασκεδάζω.

Καιρό τώρα θέλω να βάλω κάποια λινκς στα αριστερά αλλά δεν τα καταφέρνω, δεν έχω καταλήξει ακόμη ποιούς απο εσάς θα βάλω, γιατί όλα τα μπλογκάκια τα χαζεύω, δεν θέλω να μείνει παραπονεμένος κανείς, αλλά δεν χωράτε όλοι...

Σας ωφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου σταθήκατε όταν έψαχνα για δουλειά, όταν είχα τις μαύρες μου και όταν ακόμη είχα χαρές που είσασταν δίπλα μου χαμογελαστοί και εσείς!

Μου αρέσει να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν. Ο κόσμος μου είναι ροζ με λουλουδάκια, καρδουλίτσες και χαμογελάκια, όλα γίνονται με το πάσο τους δίχως άνχος και πανικό.

Ο εργοδότης μου τις προάλλες με πείραζε και μου έλεγε οτι η κατάλληλη δουλειά για μένα είναι σε γραφείο τελετών (!) θα έρχεται λέει ο πονεμένος πελάτης απο τον χαμό του δικού του ανθρώπου και θα του λέω:
-Μην ανχώνεστε ....η ζωή είναι γλυκιά, θα βρείτε λύση... χαμογελάστε... έτσι μπράβο... είδατε τι καλά που αισθάνεστε?

Ήρθε η ώρα να πάω να δω μερικά ονειράκια με την γλύκα που με έχει πιάσει πρωινιάτικα και να τελειώσω αυτό το ποστάκι κάπου εδώ...

ή μάλλον εδώ

φΙλΙά :)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλογκάκι και πάντα χαμόγελα για σένα :)))

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Πάντα με πολύ ροζ, με καρδούλες, λουλουδάκια και προ πάντων χαμόγελο
΄Οσο για το μπλογκ, δε δίνεις εξετάσεις, γράφεις για σένα και μόνο.
΄Οσοι σταματούν σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, πως κάτι άρεσε, κάποιον άγγιξε, κάποιο χαμόγελο συμπάθειας προκάλεσε.

Γλαρένιες αγκαλιές

Fibi είπε...

Δεν έχω κλείσει χρόνο ακόμη τελικά, 5/7/06 ανέβασα το πρώτο μου ποστ. Αλλά πριν απο ένα χρόνο άρχισα να διαβάζω διάφορα μπλογκς για να αποφασίσω τι θα φτιάξω :)

Απο την αρχή ήμουν με το πάσο μου, εξού και η ονομασία του μπλογκ

pediatre είπε...

Δηλαδή με το πάσο μου δεν εννοείς το φοιτητικό σου πάσο ;-) Φαντάζομαι ότι το αστείο είναι παλιό. Εγώ όμως είμαι νέος στο club σου. Σε ευχαριστώ για την ζεστασιά και το καλοσώρισμα στα δικά μου πρώτα βήματα.

iSixtir είπε...

afou blogareis mazi me th blue kalo paidi eisai kai esu:)

Ανώνυμος είπε...

σου εύχομαι τα ποστ σου να είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να τα μετρήσεις κανείς!

φιλιά πολλά

YO!Reeka's είπε...

να τα χιλιάσεις και πάντα με την ίδια χαρωπή διάθεση!

Unknown είπε...

χρόνια πολλά και ξέρεις εσύ με το πάσο σου ;)

antikeimena είπε...

Χρόνια πολλά-πολλά, πάντα με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελα - σας αυτά που μας χαρίζεις!

Πραγματικά μας φτιάχνεις τη διάθεση. Αυθόρμητη, πολύχρωμη, αυθεντική!

Jason είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Jason είπε...

Τούτο εδώ είναι το πιο ευχάριστο, το πιο κεφάτο μπλογκάκι απ' όλα αυτά που διαβάζω. Το επισκέπτομαι ανελλιπώς, δεν πρέπει να έχω χάσει κανένα ποστ από τότε που σε ανακάλυψα, απλώς δεν έχω πάντα το χρόνο για να αφήσω σχόλιο. Να, τούτο εδώ το ποστάκι ας πούμε, το έχω δει εδώ και μέρες, και μόλις τώρα αξιώθηκα να σου πω δυο καλά λογάκια που από καιρό ήθελα.
Είσαι καλός άνθρωπος, Fibi, που σου αρέσει να φτιάχνεις τη μέρα των άλλων. Σπάνιο πράγμα.
Δεν είναι απλώς ένα fun blog αυτό, είναι κάτι άλλο. Eίναι... Fibi's blog και είναι μοναδικό.
Καλή συνέχεια!