26 Νοεμβρίου 2007

Περίεργες καταστάσεις...


Παιδιά θέλω βοήθεια απο ειδικό!

Εχω φοβερό πρόβλημα, όχι αλκοολισμού αλλά cocacoλισμού...

Το ποτό δεν με πιάνει σχεδον ποτέ αλλά όταν πινω coca colla, άλλο πράγμα, ξεσπω σε γελια, δεν αντεχω πεφτω κάτω σας λεω....

Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά, ποτε δεν πινω πάνω απο μισο ποτηρι, γινομαι ντιρλα!!!

Σας φαίνεται λογικό ή στραβά αρμενιζω???

10 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχ.. Μου φαίνεται αστείο χαχαχ.. Συγγνώμη κι όλας που γελάω αλλά μου ήρθε σαν εικόνα και οκ.. Εχμμχμχμχμ.. ίσως η καφεΐνη? Περιέχει καφεΐνη η κόκα κόλα έτσι δεν είναι?

Laplace είπε...

μηπως εννοεις κολα-ουίσκυ? :P

Unknown είπε...

μήπως πρέπει να το ρίξεις στο αλκόολ;;;;)

Ανώνυμος είπε...

mou fainetai apolita fisiologiko!! xaxa! dld an pieis 1 potiri ouiski tha kaneis treles!! xaxa

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Προφανώς κάποια δυσανεξία στη καφεΐνη.

Παρόμοια αποτελέσματα έχω κι εγώ όταν πίνω καφέ.. και γι αυτό δεν έχω πιεί πάνω απο 2 φορές στη ζωή μου..!

Μικρούλα είχα πρόβλημα και με τη σοκολάτα και για να μην χάσω κάποιες απολαύσεις όπως το τσάι ή η σοκολάτα που προανέφερα που εμπεριέχουν καφεΐνη, το παλεύω ακόμα και τώρα με μικρές ποσότητες, αρκετά συχνά, αποκτώντας έτσι ανοσία.
(Είχα μαμά σπίρτο και δεν το άφησε να εξελιχθεί..)

Καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου πάντως!

:)

Ινδιάννα είπε...

Σε παρακαλώ, πες μου ότι είναι κολλητικό! Πίνω τόνους κοκα κόλα κάθε μέρα και τρώω βουνά σοκολάτα. Αν αυτό κολλάει μπορεί και να απεξαρτηθώ λόγω πονοκεφάλων! Μόλις μάθεις κάτι ειδοποίησε με. ΥΓ. Στο μεταξύ μην πιέζεις την τύχη σου, δοκίμαζε χωριστά κόκα και κόλλα ;ΡΡΡΡΡΡΡ

Jason είπε...

Εμένα πάλι η κόκα με μελαγχολούσε ή αυτήν την αίσθηση είχα.
Αλλά έπινα και τα κέρατά μου, οπότε ίσως παίζει ένα ρόλο η ποσότητα, δηλαδή λίγη σου κάνει καλό, αλλά άμα το παρακάνεις έχεις πρόβλημα, όπως με τις ασπιρίνες ας πούμε. :)

Αλλά την έκοψα γιατί δεν κάνει καλό γενικότερα.

nyctolouloudo είπε...

χαχαχαχχαα!
πρώτη φορά το ακούω. για δοκίμασε την Pepsi...

Ανώνυμος είπε...

Γειάσας...και καλή βδομάδα...μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που γράφετε...βέβαια έχω ακούσει για ανθρώπους που έπαθαν εξάρτηση με την καφείνη που έχει μέσα η κόκα-κόλα...αλλά αυτό είναι πολύ ακραίο και δε συμβαίνει συχνά...πρέπει κάποιος να πίνει πάρα πολλές κόκα-κόλες γιανά γίνει...ίσως ο οργανισμός σας να μη μπορεί να δεχτεί τη κόκα-κόλα (τη καφείνη που έχει αυτή μέσα)...μπορεί πάντως εγώ θα σας συμβούλευα να το ψάξετε με εξετάσεις αυτό...Με αγάπη,Ηλιαχτίδα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαίρομαι για την ανταπόκρησή σας σε αυτό μου το πρόβλημα, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι πρόβλημα είναι μια χαρά, το ξέρατε οτι ένα λίτρο coca colla έχει 12 κουταλιές ζάχαρη?