30 Σεπτεμβρίου 2008

Μεταφορες- μετακομισεις

Μια αλλη αποτυχημένη δοκιμή για νέο μπλογκ, smurf point , ανεβάζω εδώ λοιπόν το μοναδικό ποστ του γιατί έφαγε σουτ, δεν μου ήταν αρκετό , πάλι, τελικά ούτε γω δεν ξέρω τι θέλω, πιστεύω πάντως οτι φτάνω στην πηγή, νερό θα πιώ???

Δικό σας:






Τα δημοφιλέστερα κόμικ στον κόσμο, τα βελγικά στρουμφάκια έκλεισαν αυτές τις μέρες τα 50 χρόνια. Δημιούργημα του Peyo, τα στρουμφάκια ποτέ δεν περίμεναν ότι θα γνωρίσουν τέτοιες δόξες ανάμεσα στα παιδιά.



Το 1958 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες περιπέτειες των στρούμφ, ενώ το 1981 οι Hanna & Barbera πήραν τα δικαιώματα και μετέφεραν τα μπλε πλασματάκια στη μικρή οθόνη.

Φέτος για τον εορτασμό των 50 χρόνων smurfs ένα μεγάλο πάρτι έχει γυρίζει όλη σχεδόν την Ευρώπη και το περασμένο σαββατοκύριακο έφτασε και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Εκεί στήθηκε μια μεγάλη έκθεση με όλους τους γνώριμους παιδικούς μας ήρωες.

Σε κάθε πόλη ένα γιγάντιο στρουμφ θα δημοπρατείται και τα έσοδα θα πηγαίνουν στη UNICEF. Επειδή κάθε παιδί πρέπει να έχει το δικαίωμα να αναπτύσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα Στρουμφάκια υποστηρίζουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της UNICEF υποστήριξης.

*πηγή forthnet.gr
*φωτ. ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των Στρουμφς μου κατέβηκε η ιδέα του νέου μπλογκολογίου. Μπορεί να μην πήγα λόγω πυρετού αλλά πολύ το χάρηκα που ήρθαν και στην Ελλάδα και δεν μας είχαν στην απ' έξω.

Δείτε εισαγωγή :)

***Φωτεινούλα θενξ για τα καλά σου λόγια

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Κι εσυ φάν των Στρουμφακίων ;
Ειχα δει σχετική ανάρτση στο Σκουλήκι.
Χαιρετώ, καλό βραδάκι.

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Και δεν τα λατρεύουν μόνο τα παιδιά!!! Μα & κάτι μεγάλοι που θα παραμένουν παιδιά, σαν κι εμάς!
Φιλάκια